Жешка вест

Последни вести

Како да отворите демо сметка на Binomo
Упатства

Како да отворите демо сметка на Binomo

Демо-сметката Binomo е дизајнирана да симулира вистинско опкружување за тргување врз основа на реалните пазарни услови. Нашето верување дека околината за демо тргување мора што поблиску да ја одразува околината за тргување во живо, е целосно во согласност со нашите основни вредности на Искреност - Отвореност - Транспарентност и обезбедува беспрекорна транзиција при отворање на сметка во живо за тргување на реалниот пазар.